Totaal aantal pageviews

dinsdag 23 maart 2010

Zondag 21 maart 2010 - De eerste reisdag




Vanmorgen om ongever half 8 opgestaan. Het was nog somber. Hopelijk wordt het beter. Na de gewoonlijke ochtendrituelen begonnen met de fietsen op de caravan te zetten. Beneden gekomen bleek de caravan te zijn versierd met vlaggetjes tgv mijn verjaardag. Dit was het werk van Joke (die ook jarig is) en Ron. Dat bracht natuurlijk de nodige hilariteit. Wil en Ron hadden ook nog een leuke felicitatiekaart in de bus gedaan. Gelukkig vertelden zij dat. Anders hadden wij bij terugkomst deze kaart pas aangetroffen. Tegen half 10 begonnen we afscheid te nemen van de buurtjes.
We vertrokken met redelijk weer. In Nederland was het weer nog te doen, maar in Belgie werd het steeds miezeriger. Dit is tot onze aankomst in Arlon zo gebleven. Ruitenwissers aan en uit. De wegen in Belgie waren over het algemeen zeer slecht door het opvriezen van de afgelopen winter.
De camping in Arlon is een echte passantencamping. Iedereen wordt achter elkaar op de paden gezet. Anders zou het gras snel naar de knopjes zijn. En het loopt vol. Zeer schoon sanitair. In de zomer lijkt het mij een best aardige camping. In ieder geval tonen de foto's aardige tafereeltjes.

Jennie is nu aan het koken. Biefstuk met spinazie. We hebben leuke muziek op staan. Andre Hazes.

Door een technisch probleem kan ik nog geen foto's plaatsen. Ook moet ik alles opnieuw intoetsen. Knippen en plakken werkt niet. Excuses.

1 opmerking:

  1. Wat een technische problemen allemaal Rob! Is de laptop soms niet helemaal jofel? Als dat maar goed komt! We zijn erg benieuwd. Hier was het zondag mooi weer en ik hoop bij jullie inmiddels ook. Hazes doet het altijd goed, vooral tijdens een biefstuk van de haas!

    BeantwoordenVerwijderen