Totaal aantal pageviews

dinsdag 23 maart 2010

Maandag 22 maart 2010 - Oh, what a beautifull day !!


We vertrokken om half 10. We waren zo'n beetje de laatste vertrekkers. Opvallend is dat er veel terugkerende vanuit Spanje bij zijn. Het lijkt wel aflossing van de wacht. Ach, des te meer plaats hebben wij. Zij hebben over het algemeen geen goed weer gehad in Spanje. Zeer wisselend. Hopelijk zullen wij het beter treffen. De kansen zijn voor ons natuurlijk groter gezien het verloop in tijd.
We hebben vandaag een korte rit. Even ten zuiden van Langres is onze bestemming. Bij vertrek is het licht bewolkt, maar al gauw komen de eerste blauwe stukken en dus de zon te voorschijn. De drukte op de wegen valt erg mee. Weinig vrachtauto's rijden in onze richting mee. De RN is perfect. Soms nog beter dan op de autoroute. Op de A wegen is er vrij veel vorstschade op de rechterbaan. Het was heerlijk rijden. Door leuke dorpjes en de brandstof is ook veel goedkoper. Wat wil je nog meer?
Tegen half 3 waren we op de camping. Zo snel mogelijk de stoelen buiten gezet. In de zon met een drankje. Opruimen doen we later wel. Eerst genieten. Wederom alleen maar passanten. Ook weer dat beeld. Terugkerend uit Spanje.
Dit keer wel de schotel opgezet. Het was gisterenavond toch wel erg stil. Ik heb zitten lezen en Jennie was met haar quiltwerk bezig.
Ook hier is geen internet. Dus dit wordt voorbereid in Word om later makelijk te publiceren.
Zie aantekening van gisteren !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten