Totaal aantal pageviews

maandag 29 maart 2010

Maandag 29 maart 2010 - Overlenteren?

Allereerst reacties op reacties. Want E-mails verzenden is nogal problematisch. Lezen geen probleem.

Ja Herman, het is hier al lente. Als wij naar de televisie kijken moet dat in NL nog gaan komen.

Het haar van Milou vinden wij mooi. Maar vindt Milou het ook mooi? Zij trekt van die rare gezichten.

Vandaag en Nationale rustdag en Nationale wasdag. Maandag he. Voor die wasdag is het prachtig weer. Daarna, maar dan is het al over twaalven, even naar de Lidl gelopen om een paar kleine dingetjes te doen. Die mud aardappelen is al op. Daarna heerlijk in de zon gezeten en de luikjes dicht gedaan. Moet kunnen.
Dit weekend zullen er veel camping gasten vertrekken. Na de pasen staan er dan weer nieuwe groepen voor de poort. Zoals ik gehoord heb zit de camping dan vol. Er komt weer een Engelse equipe van ongeveer 70 campers/caravans.

2 opmerkingen:

  1. Ik begrijp, dat jullie binnenkort 50 jaar getrouwd zijn. Zijn jullie weggevlucht of zo? Wanneer is dat precies want dan komen we even langs om dat mee te vieren. Als er wat te vieren is dan moet je dat doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kijkt mij toch verkeerd begrepen over dat 50-jarig huwelijksfeest. Rob werd vorig jaar 65, dus dan was hij er wel vlot bij geweest. Kan natuurlijk in die tijd. Moeten trouwen en dan naar de Marine. Maar ik denk toch dat er helaas niets te vieren is. Hoop dat feest toch nog een keer mee te maken.

    BeantwoordenVerwijderen