Totaal aantal pageviews

zaterdag 6 mei 2017

Vrijdag 5 mei 2017 - Toch Benidorm

Zoals sommige volgers al hebben begrepen zijn wij afgelopen dinsdag aangekomen op camping Armanello in Benidorm. Die beslissing hebben we genomen omdat het weer nogal wisselvallig was in Noord Spanje. We waren natuurlijk voor het mooie weer op reis gegaan. Dus dan maar naar het zuiden.
Met een stop in Peniscola waren we dinsdag rond twee uur op de ons zeer bekende camping. Ludo en Lia hadden al een plek gereserveerd vlak bij de toiletten. En dat was maar goed ook, want op dat gedeelte was verder geen plaats. We hebben de caravan op z'n plek gezet, de luifel uitgerold en heerlijk wat gedronken. Morgen de voortent opzetten. S'avonds hebben wij bij Peeters heerlijk kip gegeten.
Woensdag werkdag. Ons geinstalleerd en waren rond vier uur klaar. Joop en Elly waren nog even in Finistrat en kwamen toen nog even langs. Was gezellig. Zaterdag gaan zijn weer na vier weken terug naar NL.
Donderdag nog wat aanpassingen en boodschappen gedaan. s'Middags kwamen zij nog even langs om wat te drinken en bij te praten. Ludo en Lia hadden we ook uitgenodigd. Het was "Tinus" tijd.
Het weer is heerlijk. Afgelopen nacht heeft het nog wel wat geregend maar dat is goed voor het stof.
Vandaag met wat moeite de parasol opgesteld. Maar het staat stevig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten