Totaal aantal pageviews

maandag 29 mei 2017

Maandag 29 mei 2017 - wij hebben het druk

In mijn vorige blog ben ik nog vergeten te schrijven dat er brand is geweest op camping El Raco. Het betreft 4 uitgebrande caravans en een paar tenten verbrand. Gelukkig geen persoonlijke ongevallen.
Dikke vette rookwolken zagen we en uit elkaar vliegende gasflessen. De details kennen we nog niet want we hebben De Week nog niet ontvangen.
Zaterdag hadden we net Gerda en Wim uitgenodigd toen vrienden Frans  en Bettie uit Haarlem van hen op de camping waren aangekomen. Het eind van het liedje was dat we met zijn zessen een gezellige borrel middag/avond hebben gehad met als afsluiting een ritje Hong Kong. Al snel kwamen we tot de ontdekking dat Jennie en Frans buurkinderen zijn geweest in het Rozenprieel. Dit bracht de mooiste verhalen over de tafel. Het werd een latertje.
We hebben zondag aan het eind van de middag een wandeling door oud Benidorm gemaakt en een stuk over de boulevard. Het was dan ook prachtig weer. Zoals alle afgelopen dagen. Daarna werden we door Gerda uitgenodigd om om hun restant oud brood in de vorm van tosti's te laten verdwijnen. Het was erg lekker en het werd weer laat.
Vanmorgen wat boodschappen gedaan en een afspraak gemaakt voor een grote beurt voor de auto.

De temperatuur was vandaag iets minder dan de vorige dagen. Zeer aangenaam.


2 opmerkingen:

  1. Een leuke dag dus. Wij staan op dit moment in Bergen op Zoom en zijn van plan daar zeker en week te blijven, daarna naar camping 'Vossenveld in Egchel.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dus jullie zijn verplaatst. Hoe is het met de storm? Wij denken volgende week richting noord te gaan. Veel plezier.

    BeantwoordenVerwijderen