Totaal aantal pageviews

woensdag 11 mei 2016

woensdag 11 mei 2016 - Mooie dag

Gisteren Ron en Joke uitgezwaaid. Gisteravond kregen we bericht dat zij op een cp aan de Spaanse grens zijn aangekomen. Dat zal Les Perdres zijn geweest. Zij hebben onderweg veel regen gehad en het regende 's-avonds nog steeds.
Vannacht heeft het ook hier hard geregend. Maar vanmorgen scheen de zon.Dit in tegenstelling tot ongeveer 200 km noordwaarts waar het heel slecht weer is.
Jennie, Myca en ik hebben vandaag de wandelschoenen aangetrokken. Voor Myca is dat wat moeilijker maar goed, lopen kan ze wel.
Eerst naar de markt waar ik een paar 'nike' schoenen heb gescoord. Het zijn natuurlijk geen echte maar ze lopen lekker. Daarna richting boulevard waar we onze lunch gebruikt hebben .Inmiddels was het al rond enen geworden.We waren getuigen van een reddingsactie. De zee was nogal onstuimig. Vandaar de rode vlag. Er zullen echter altijd mensen zijn die dat niet begrijpen. We hebben gezien dat het slachtoffer gereanimeerd werd en we kregen het idee dat dat wel enig succes gehad heeft. Dit omdat de omstanders begonnen te applaudisseren. Veel konden we niet zien omdat er een tent omheen werd geplaatst.Toen naar het oude dorp. Daar was de opbouw begonnen van een mediale week. Er stond al veel maar nog niet alles. Daarna op de terugreis via de Mc Donald voor een ijsje.
Het was een lange maar fijne wandeling. Myca had het ook wat moeilijk. Het ging langzaam de heuvel op.
Zij ligt nu onder de tafel te snurken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten