Totaal aantal pageviews

maandag 9 mei 2016

maandag 9 mei 2016 - Het is hier minder mooi dan in NL

Woensdagmorgen toch nog even naar de chocoladefabriek geweest. Joke wilde ook de ouderwetse busjes kopen voor haar kleinkinderen. Dat was toch nog even moeilijk want een rondleiding was niet nodig. De winkel is gewoon open. Zij moesten via de portier die paspoorten wilde zien. Die waren niet direct beschikbaar,  Maar alles is goed gekomen alhoewel het natuurlijk wel tijd kostte.

Joop en Elly kwamen vrijdagmiddag nog even afscheid nemen. Zij gaan zaterdag terug naar NL.

Zaterdag zijn we naar de welbekende markt in Xalon of Jalon gegaan. Het was druk maar wel weer leuk. Na afloop gingen we zoals de gewoonte is, Fish and Chips eten is het bekende restaurantje. Dat was altijd erg goed, maar nu waren er andere eigenaars en dat was te merken. Opvallend was al dat het minder druk was. Vorig moest je 'vechten' om een plekje. Nu dus niet. De kwaliteit was gewoon minder. Vette vis. Dus dit is de laatste keer dat we daar wat gegeten hebben.

Zondag marktdag. Jennie ging op zoek naar 2 brilletjes voor Gerda en ik ging een bakkie doen bij de Engelsman. We hadden tevens een afspraak daar met Jeanne en Wim. Die zijn hier nu ook al 2 weken. We zullen ze nog wel vaker tegenkomen,

Het weer is de laatste dagen nogal wisselvallig. Zon, druppels, bewolkt en een lekkere temperatuur.
Maar er komt meer zon binnenkort.
Vandaag wat klusjes gedaan en daarna even naar de Lidl.
De dag afgesloten met een drankje en een knabbeltje. Joke en Ron gaan morgenochtend terug naar huis.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten