Totaal aantal pageviews

zondag 26 april 2015

Zaterdag 25 april 2015 - Was een drukke periode

Na onze publicatie van afgelopen dinsdag hebben we het druk gehad. Nou ja volgens onze levensstijl als pensionado's..Hoe ze het verzinnen, de dames moesten weer naar de markt. Voor Ron en mij een excuus om naar onze Engelse bar te gaan. Ook Ron en Joke kwamen ons later vergezellen. Het was heerlijk weer om op het terras te zitten.
Na  het dagelijkse 'Tinus' uurtje zijn we terug gelopen om de Fish and Chips te verorberen. Het was heerlijk. Ook Joke en Ron konden onze keus waarderen.

Donderdag was het mosseldag. Het weer was goed om dat buiten te doen.

Vrijdag was het voor Ron en Wil opruimdag. Morgen gaan zij richting huis. Wil wil 9 mei weer thuis zijn. De dag hebben wij afgesloten met een bezoekje aan Peeters. Voor de beroemde halve kip met frites en salade. Ter afsluiting werd ons een tequila aangeboden. Dat had ik nog nooit gedronken. Best wel heftig.

Zaterdag morgen zijn Ron en Wil na de koffie vertrekken. We zullen de gezelligheid met hen missen. De dagelijkse Tinus afsluitingen. Tinus wordt gesloten. De volgende dagen zal ons uurtje Rinus heten. Vermoedelijk vaak met z'n tweetjes. Maar ook dat kan gezellig zijn.

Tot slot heb ik nog enige foto's.
Is de vis groot genoeg?

De mosselen


Dat hebben we overgelaten

Jennie serveert de tequila

Geen opmerkingen:

Een reactie posten