Totaal aantal pageviews

woensdag 8 april 2015

Woensdag 8 april 2015 - De dagen die waren

Mijn laatste publicatie dateert alweer van enige tijd geleden. We hebben in die periode van alles gedaan, zoals boodschappen e.d. Het weer was mooi.
Zaterdag zijn we met Wil en Ron naar de markt in Jalon (Xalo) gegaan. We zijn wel redelijk gekleed vertrokken want meer landinwaarts kan het best koud zijn. En dat was het ook. De markt is behoorlijk opgeknapt. Het grootste gedeelte is nu bestraat en er is zelfs een Tourist Information bijgekomen.De hele markt hebben we niet afgelopen. We wilden koffie gaan drinken. We zijn uiteindelijk maar naar onze Fish and Chips shop gegaan. Koffie gedronken en ook maar aan die lekkere vis en frites gegaan. Het was heel lekker. Daarna nog even over de markt gelopen. Het was echt koud geworden.
Terug in Benidorm was het zonnig en lekker. En het was al snel 'Tinus' tijd. Happy hour.
Zondag zijn de dames naar de markt in Benidorm geweest. De heren zijn koffie gaan drinken in een Engelse gelegenheid. Toen zij terug waren hebben we gelijk maar lekker geluncht. Iedereen tevreden.
Maandag (2e paasdag) was het weer al wat minder. Veel wind. De geplande verhuizing naar een andere, grotere, plek is niet doorgegaan. We blijven maar staan. Wel hebben het voorstuk van de luifel er ingezet.
Dinsdagmorgen eerst maar gaan foerageren want in het weekend en 2e paasdag waren de supermarkten gesloten. De middag zoveel mogelijk uit de wind gezeten.
De verrassing van de avond was de maaltijd van Ron. Zalmforel uit de oven met gebakken aardappeltjes en salade.Heerlijk. Dat moeten we beslist nog eens overdoen.
Gebeurt er nog wat?

Dan ga ik maar in de zon liggen,
Da

Geen opmerkingen:

Een reactie posten