Totaal aantal pageviews

zondag 29 maart 2015

Zondag 29-3-2015 - Het wordt steeds beter

Het is nu zondag, maar ik moet met vrijdag beginnen.
Bij het opstaan is het al redelijk lekker weer.We moeten nu toch echt wat boodschappen gaan doen. Eerst nog wat kleine dingetjes rond de carvavan gedaan. Dan richting Albir naar de Mercadonna en Lidl. Als we terug zijn gaan we eerst wat eten en dan in de benen. Het is al warm geworden. We lopen met Myca Benidorm in. We lopen het bekende parcours om te eindigen bij Vino del Mare, ons bekende restaurantje voor de overbekende coupe fraise. We waren er wel aan toe, want we waren te ver gelopen. De terugweg ging wat sneller, want Jennie wist de goede route te nemen. Terug bij de caravan voelden we de beentjes wel. Je moet weer aan de beweging wennen na zo'n lange zit in de auto. De dag afgesloten met een wijntje en biertje met Wil en Ron.

Zo staan we erbij (1)
We zijn van plan het vandaag rustig te houden. Ik ga alleen met Ron nog even wat bier halen want het wordt steeds warmer. Ook nog langs de satelliet shop. Maar die is op zaterdagmiddag dicht. Wel hebben we besloten vanavond naar de Chinees te gaan. Dat hebben we wel verdiend.
Vanmiddag nog wel even een facetime gesprek met Ingrod en Joke gehad. De verbinding was redelijk. In NL is het nog steeds slecht weer.
Bij de Chinees was het eten goed en de sfeer gezellig. Jammer genoeg de rode wijn wat minder. Voor dat geld mag je hierover niet mopperen, maar de volgende keer vraag ik een ander soort.
Vandaag (zondag) heerlijk weer.. We zijn nog steeds aan het 'bijrusten'..  
Zo staan we erbij (2)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten