Totaal aantal pageviews

dinsdag 17 maart 2015

zaterdag 14 maart 2015 - We zijn vertrokken

Jennie heeft voordat we konden vertrekken eerst een vervelende ervaring met de overbuurvrouw van nr 8 gehad.  Jennie stond bij de caravan te praten met een medebewoner van onze flat toen deze ‘dame’ naar buiten kwam rennen en Jennie vroeg: ‘Hoelang blijft de caravan hier nog staan?’ Dit vroeg zij niet op een vriendelijke toon. Deze vrouw heeft trouwens elk jaar klachten ingediend bij de politie omdat zij vindt dat de caravan te lang voor de deur staat. Niet voor haar deur maar op de gemeenschappelijke parkeerplaats voor onze flat. Jennie heeft haar netjes te woord gestaan. Toch vond deze ‘dame’  het nodig Jennie te betitelen als ‘h..r’.  Uiteraard was Jennie hierdoor erg overstuur. Ik heb hierna de politie hiervan op de hoogte gesteld en er zou een mutatie gemaakt worden.
Na dit gehad te hebben vertrokken we even voor tien uur. De overburen van 4 en 6 hebben ons uitgezwaaid.  Wil en Ron zien wij vermoedelijk binnenkort in Benidorm, gevolgd door Joke en Ron die met de bus half april daar ook heen gaan.

Het is een koude en bewolkte dag. De reis gaat voorspoedig. De zon begon aan de grens met Frankrijk te schijnen. Als welkom denken wij. Na vijf uur toeren komen we aan in Peronne op de camping ‘Port de la Plaisance’.  
De ingang van de camping


Zo staan we erbij. Kunnen zo wegrijden.
Het is daar erg rustig, maar dat is in dit jaargetijde normaal. We telden 5 passanten. We hebben nog heerlijk even in de zon kunnen zitten. Met een drankje natuurlijk. In de wind bleef het erg koud.  Dus na een uurtje maar naar binnen gegaan. Kacheltje aan. Morgen gaan we verder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten