Totaal aantal pageviews

dinsdag 24 mei 2011

Zondag 22 mei 2011 – Wederom gewijzigde plannen.

Gisteren waren we nog steeds van plan om naar L'Estartit te gaan. Daar moet wel bij worden vermeld dat eea afhankelijk was van de weerberichten. Daarover later. Zaterdagmiddag hadden wij de buren en bekenden uitgenodigd voor een afscheidsborrel of iets wat daar betrekking op heeft, want weg zullen we zondag wel gaan. Even de namen van de aanwezigen: Ge, Harm, Coby1, Gerrit, Coby2, Chris, Jan, Rita en wij samen. Dat was natuurlijk heel gezellig. Na afloop zijn Jennie en ik in het restautant gaan eten. De kwaliteit was minder dan de vorige twee keren. Niet echt slecht, maar het had beter gekund. Later op avond de rest rond de caravan opgeruimd. Het was al behoorlijk laat toen ik voor de computer kon gaan zitten (nee, niet achter). Ik had de codes van Harm geleend zodat ik toch nog wat na kon kijken. Daarbij bleek dat de weersverwachting voor de komende 14 dagen zowel in het oosten als het westen gelijk zou zijn. 
We hebben dus vanmorgen besloten om richting Les Landes (F) te gaan. Natuurlijk niet in 1 dag maar cp El Moulino (E) als tussenstop te gebruiken.Wij zijn van mening dat de omgeving van Messanges (F) meer geschikt is om te fietsen.
Om 09.15 rijden we onder belangstelling van de zaterdagavondgasten weg. De temperatuur is prima. De reis gaat voorspoedig. Meer in het noorden komend valt op dat er ontzettend veel windmolens en zonnepanelen in deze streek staan. Echt eco-energie. En veel ooievaars, ze hebben zelfs hun nesten op de elektriciteitsmasten. Mooi om te zien.
Om even over half 5 zijn we op de plaats van bestemming. Op de camping is het spaans druk. Oftewel veel spaanse weekendgasten. Maar om zeven uur zijn deze weg en is het weer rustig.Er staat wel veel wind. De luifel houden we maar ingerold. Morgen zien we wel verder.

Noot: Ivm de internetsnelheid hier nog geen foto's. Komen nog. Andere beloofde contacten cq e-mails komen later.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten