Totaal aantal pageviews

zondag 1 mei 2011

Zaterdag/zondag 30/4-1/5 - Van alles wat

Ondanks dat de weerstations regen doorgeven is het hier nog steeds prima weer. Zo nu en dan een beetje bewolkt, maar overwegend zon.
Op zaterdag eerst even naar de koningin gekeken bij haar bezoek aan Limburg, moesten we toch wat boodschappen doen. Want maandag is het 2 mei en wordt hier de dag van de arbeid gevierd. Dus is alles weer dicht.
 Om even over 3 uur komen Frans en Jannie aan op de camping. Na een plek gevonden te hebben is de caravan op zijn plaats gezet. Hierna hebben zij bij ons koffie gedronken. Zij staan hier 3 plaatsen vandaan. Een rustige hoekplek. 's-Avonds driken wij koffie en nog wat anders (ameretto) bij hen. We zitten tot 10 uur buiten. Dat is voor het eerst in onze vakantie dat dit mogelijk is.
Vandaag (zondag) rommelen we in de ochtend wat aan. Vanmiddag zijn Ge, Jennie en Jannie wandelen langs de boulevard. Ik ga met Frans de tv installeren. Ze hebben wat problemen met de kanaalinstellingen, Dat los ik natuurlijk even op. Verder heeft hij last van een rammel onder de auto. Bij nadere controle blijkt dat een instabiel stuk uitlaat te zijn. Daar moeten we in Castellon maar even naar laten kijken.
Hierna gaan wij boulen. Dat gaat leuk. Iets later komen 2 Spanjaarden vragen of zij mee mogen doen. Natuurlijk vinden wij dat goed. De wedstrijd gaat gelijk op. Uiteindelijk winnen zij met 2 ballen verschil. Dat was een leuke wedstrijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten