Totaal aantal pageviews

woensdag 15 september 2010

Donderdag 2 t/m zondag 5 september 2010


De dagen zijn prachtig. Soms is het in de schaduw nog fris, maar al met al is het mooi en aangenaam. Natuurlijk moeten we zo nu en dan boodschappen doen. Dat gaat met Ursula wat langzaam, maar het is nu haar enige uitje. Op donderdag eten we in het naastgelegen restaurant met, voor mij, een flink glas bier. Het eten is daar prima en aangepast aan de bewoners van het huis. En dat is voor ons ook voldoende.

Op vrijdag verzorgt Ursula het diner. Het is een echt Duits gerecht. Gekookte kip met noodles. Dat smaakte buiten verwachting erg goed.

Op zaterdag waren we uitgenodigd door de dochter Margret voor een bbq. Het huis hadden we vorig jaar al bewonderd, maar toen was de tuin nog niet klaar. Nu, ook deze is prachtig geworden. Het eten was heerlijk.

Zondag zou erg rustig worden. Dan kun je niet veel ondernemen. Nina, de (Russische) huisverzorgster had ons aan het eind van de middag uitgenodigd. Tenminste zoals Ursula dat begrepen had. Jennie had dus zelf het eten verzorgd. Toen wij nog aan het eten waren ging de telefoon. Nina vroeg zich af waar wij bleven. Zij had ons voor het eten uitgenodigd en had ons tussen 12 en 1 verwacht. Het was nu kwart over 1. Dat was dus een groot misverstand. Wij zijn er wel geweest en hebben ook nog wat gegeten. Men kan de gastvrouw toch niet laten zitten. Al met al werd het een gezellige middag.


2 opmerkingen:

  1. Hoi pa en ma,
    Hier gaat het goed en het was hier vandaag aardig weer, droog, zonnetje maar wel een stevige wind.
    Ik ben vandaag bij Gerda geweest en daar was kleinzoon Djaden ook, ik was vandaag erg in trek want hij was niet bij me weg te slaan, leuk hoor.
    Met de meiden gaat alles ook goed, Daphne heeft het erg naar d'r zin in A'dam, alleen wel veel reistijd.
    Jan zit ook in La France, ergens bij Nancy en Metz.
    Dikke kus van ons en tot gauw.XXX

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Jennie en Rob,

    Blij wat van jullie te lezen. Hopelijk is het weer bij jullie beter, hier is volgens RTL 4 de herfst begonnen. Zodra we een droge dag hebben, gaat de tent eraf, en als t dan nog zo blijft eerder naar huis. Toch voor volgend jaar weer besproken. Jullie fijne weken. gr wim en leny

    BeantwoordenVerwijderen