Totaal aantal pageviews

dinsdag 27 juni 2017

Dinsdag 27 juni 2017 - We zijn weer in Frankrijk

We hebben met veel plezier een week op cp Mas Nou gestaan. Mooie omgeving. Zijn in Roses geweest. Een mooie badplaats iets noordelijker langs de kust. Lekker op een terrasje gezeten. Maar we moeten toch wat te klagen hebben: het is erg warm. 30 tot 33 graden is nu niet ongewoon. Myca houdt zich erg rustig.
Zondag j.l. zijn we vertrokken naar Millau. Een voor ons bekende camping Les Erables. We hadden een korte voorspoedige reis. Bij de afdaling naar Millau genoten we van de prachtige vergezichten.
Een groot cruiseschip voor de kust van Roses
Maandag middag zijn we het stadje ingegaan. Het was nog niet druk. Het was immers maandag dus veel gesloen. Op de terugweg natuurlijk met Myca de rivier in. Zij kon bijna niet wachten. Gelukkig was de lijn lang genoeg anders had ik er ook in gelegen. Maar ik had mijn slippers aangedaan zodat zij er behoorlijk diep in kon gaan. 

Vanmiddag hetzelfde ritueel. Tot aan vanmiddag was het er warm weer. Nu regent het hard met harde onweersklappen. We hebben voor de zekerheid vanmiddag al de luifel ingerold. Want er werd gewaarschuwd voor harde windstoten. De buitentemperatuur is al aardig gedaald naar 20 graden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten