Totaal aantal pageviews

woensdag 17 april 2013

Woensdag 17 april 2013 - De voorbereiding zijn bijna op z'n eind.

Even tijd om een start te maken met onze weblog. Dit jaar heb ik gekozen om maar weer via dit medium verslag te doen van onze komende reis. De website blijft wel in de lucht maar we zullen deze reis daar niet publiceren.
De caravan staat sinds maandag voor de deur en is nog een beetje rommelig maar wel met alle spullen erin. Het is toch wel veel werk.
Morgen ga ik nog even naar het oogziekenhuis voor een laatste controle. Dan mogen we voorlopig weg blijven. Daarna gaan we naar Ingrid voor haar verjaardag. Het wordt dan wel niet gevierd , maar als ouders kun je toch wel even langsgaan. Dan nemen we gelijk afscheid.

Vrijdagmorgen gaan we echt vertrekken. We maken er niet zo'n lange rit van. We hebben in de buurt van Arras (de vrachtrijders noemen dat 'de eerste betaling'.) 
een camping. Zeer geschikt als passantencamping. In oktober j.l. hebben we daar ook gestaan. Zaterdag zijn we dan bij Margreet. (La Charpenterie, svr 195). Wat het daarna gaat worden weten we nog niet. We volgen de zon. Één ding weten we wel, rond 15 augustus zijn we terug.

2 opmerkingen:

  1. we wensen jullie een fijne vakantie, zonder narigheid. Heb je genoeg gehad in 2012/13.
    Tot ziens, wim en leny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat blijven jullie lang weg zeg! Heel veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen