Totaal aantal pageviews

zondag 14 juni 2009

Zondag 31 mei 2009 – Reisdag 1.

Vannacht begon het te regenen. Het was voorspeld. Maar vanmorgen plensde het uit de hemel. Resultaat, laat weg rijden. Om ongeveer half 11 reden we. Het eerste stuk ging prima over de
A 75 richting Cl.Ferrand. Hier haalden we hoogten van 1100 meter. Prachtig. In de buurt van Mendes stuurde de TT mij van de weg af. So far so good. Maar door een ‘deviaton’ werden we het bos in gestuurd. Prachtig vergezichten maar zeer smalle weggetjes. Wederom hoogten van 1000 meter. Over 50 km hebben we een kleine 2 uur gedaan. Met een auto zonder caravan was het geen probleem geweest, muur nu was het ff anders. Ook met behulp van de kaart konden we niet snel op een N weg komen. Pas in de buurt van Le Puy kwamen de goede wegen weer in het zicht. Op deze manier konden we Montrevel en Bresse natuurlijk niet op een normale tijd halen.

In de buurt van St Etienne een camping opgezocht. Daar troffen we een Frans echtpaar met een valse Beagle. Nog nooit meegemaakt. Maar het lag wel aan het paar. De hond werd geslagen en er werd geschreeuwd tegen hem. Daar wilden we even niets mee te maken hebben. Maar wel zielig voor deze mooie Beagle.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten