Totaal aantal pageviews

zondag 14 juni 2009

Vrijdag 5 juni 2009 – Morteau

Om 11 uur vertrokken. Door een denkfout van mij met betrekking tot de kaart van Frankrijk rijden we in het begin verkeerd. Ik wilde voorkomen om weer op die smalle weggetjes verzeild te raken. Maar dat liep fout. 1 uur voor Jan met de korte achternaam gereden. Om 3 uur waren we op de (simpele) camping in Morteau. Erg eenvoudig. Maar ja voor 2 nachten zal dat de pret niet drukken.

Om 6 uur bellen we Cathy dat we geïnstalleerd zijn. Wij rijden naar haar toe. Vandaar rijden we met haar auto naar Bruno en Mathilde in Villers le Lac. Daar hebben we een heel gezellige avond. Lise begreep niet dat Jennie haar niet kon volgen. Bruno heeft haar uitgelegd dat wij in Nederland geen Frans praten maar Hollands. Toch bleef zij maar ratelen. Wel leuk hoor.


Cathy zag er goed uit. Bruno en Mathilde hebben een mooi huis. Bruno heeft het helemaal samen met Mathilde in 9 maanden verbouwd. Maar dan ook grondig en sfeervol. We hebben heerlijk gegeten. Om kwart voor 12 waren we terug op de camping. Jammer genoeg regende het heel hard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten