Totaal aantal pageviews

maandag 24 april 2017

Maandag 24 april 2017 - We zijn al in Spanje

Dinsdag j.l. zijn Jennie en Margreet nog één keer naar de tegeltjesberg in Briare geweest. Het schijnt verslavend te zijn.
De woensdag hebben we gebruikt om alles in te pakken zodat we donderdag de reis naar het zuiden kunnen hervatten.
Na innig van JW en de dames afscheid te hebben genomen zijn wij rond tienen vertrokken. Het is goed weer. De reis gaat voorspoedig. De camping in Lempdes is als vanouds. Goed voor een nacht, meer niet. Die nacht is wel koud. Moet het ijs van de auto vegen.
De volgende dag met volop zon verder.  De temperatuur loopt al lekker op. De camping in Sigean is goed maar het terrein is sterk verwaarloosd. 's Nachts is het allang niet zo koud meer.
Het laatste stukje is voor de vrijdag. 
271 km voor de boeg. We hebben op cp Valldaro een grote plek. De vrijdag doen we nog niks. We zetten de caravan neer. Morgen verder.
De zaterdag is voor het opbouwen. Mica krijgt een ongelukje. In haar enthousiasme springt zij achter in de auto op de koelkast en weer terug op de grond. Daarbij breekt zij een nagel van haar rechter achterpoot. Het bloedt erg. Daar zal nog naar gekeken moeten worden. We zetten de luifel op met voor- en zijflap. Alles staar zeer strak. De zondag brengen we in alle rust door,
Vandaag (maandag) gaan we eerst naar de dierenarts. Die knipt de gebroken nagel verder af. Myca krijgt voor 8 dagen antibiotica. Wat we af moeten rekenen is in Nederland alleen het consult al.
Aan het eind van de middag komt er iemand van de camping ons vertellen dat we op de verkeerde plek staan. Ik heb me zelf vergist in het nummer van de toegewezen plaats. We moeten een plaats naar rechts. Dat is schrikken. Deze plaats is gereserveerd voor een gezin die al twintig jaar dezelfde plek reserveert. Lijkt me wel wat overdreven, maar ja, mijn fout dus morgen afbreken en opnieuw opbouwen. Zo vervelen we ons hier niet.
Onderweg
Zo staan we  (nog) op Valldaro
Myca's pootje in het verband.
Camping in Sigean

1 opmerking:

  1. Geniet maar lekker van de zon. Hopelijk knap Myca snel weer op! Dikke xxx van ons

    BeantwoordenVerwijderen