Totaal aantal pageviews

woensdag 5 september 2012

Donderdag 23 augustus

Wij hadden afgesproken om 1 week met onze kleinzoons Vilmer en Dayn in Frankrijk met vakantie te gaan. Naar Arabloy, in de buurt van Gien. Dat is zo'n 600 km rijden. Gelukkig zonder caravan. Die staat er al. Op SVR camping nr 10, waar Sam en Marieke de scepter zwaaien. Het is een leuke boerencamping en geschikt voor kinderen. Een zwembad en leuke activiteiten. Marco zal ze dan de volgende week weer ophalen.

Om even voor zeven uur levert Marco de kinderen af. De auto staat al helemaal gepakt. Om precies zeven uur rijden we weg. Het is goed weer. Niet te warm en dat is voor het auto rijden erg prettig. Het verkeer is rustig. Nergens files. Zelfs Parijs passeren we vlot. We gaan even voorbij Parijs tanken. Daar worden we ingesloten door allemaal politiebusjes. Die reden in colonne en moesten ook tanken. De kinderen vonden het prachtig. Het waren er wel vijftig. Om kwart over twee waren op de bestemming. Zoals gewoonlijk werden we hartelijk ontvangen met koffie en voor de kinderen waterijsjes. De caravan stond al op de juiste plek. Vlak bij het zwembad en het sanitair. Terwijl wij ons gingen installeren lagen Vilmer en Dayn al in het zwembad. Het was ook erg warm.
Jennie had thuis al gezorgd voor het eten, zodat zij er niet veel werk aan had. Ook zijn we even naar het 'terras' geweest om nader met de camping gasten kennis te maken. De fiets 10-daagse zou morgen starten. Er waren ongeveer 70 deelnemers. Dat is erg veel. Natuurlijk lagen de boys al vroeg op bed en sliepen direct. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten